2018. február 27.

Együtt könnyebb


Nyílt klubnapot tartott a "Kézenfogva" Onkológiai Klub. A Rákellenes Világnap alkalmából tanácsadással és önvizsgálati oktatással, valamint felvilágosító előadásokkal várták a résztvevőket A Szabadművelődés Házában.

Fennállásának 25 éves évfordulóját ünnepli idén a „Kézenfogva” Onkológiai Klub. A Szabadművelődés Házában működő civil szervezet a daganatos betegségben szenvedők műtét utáni rehabilitációjában vállal fő szerepet. Tavaly a nyolcezer.hu is ellátogatott egy klubfoglalkozásra.

 


 

A klubtagok új célokat, elfoglaltságokat keresnek és találnak. A klubon belül foltvarró és papírfonó csoport is működik, de kirándulásokat, ünnepségeket, vidám összejöveteleket szerveznek és részt vesznek a társszervezetek egészségnapjain is. Felkérésre iskolákban, kismama- és nyugdíjasklubokban tanácsadással és önvizsgálati oktatással segítik a hölgyeket.

 


 

A „Kézenfogva” Onkológiai Klub minden héten hétfőn, 15 órától tartja összejöveteleit A Szabadművelődés Házában. Szívesen fogadják, várják és segítik a hozzájuk forduló betegeket, gyógyulókat és családtagokat egyaránt.


(videó: nyolcezer.hu, 2017.03.01.)LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Ahol te sem érzed kivetettnek magad…”


Műemlékvédelmi Világnap – Fehérváron is


Ember az embertelenségben