2018. március 9.

Székesfehérvár is csatlakozik a világrekord kísérlethez


Egy világrekord kísérlet részeként Székesfehérváron is magasba emelik gyermekeiket a csatlakozók vasárnap délelőtt 11 órakor. Az országos rendezvénysorozatba Fehérvár a SZÉNA Egyesület szervezésében kapcsolódik be.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány kezdeményezésére világrekord-döntésre készülnek hazánk több nagyvárosában. Az „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezésű programhoz Székesfehérvár is csatlakozott, melyet országszerte március 11-én, vasárnap rendeznek meg. Az akció célja, hogy felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

 

Az esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa.

 


 

A székesfehérvári program helyszíne a Vasvári Pál Általános Iskola lesz, ahol március 11-én, vasárnap 9.30-tól regisztrációval veszi kezdetét a rendezvény, ahol lesz meseszínházi előadás, táncház, a legkisebbek számára pedig Zengő Bölcső-foglalkozások. Az országban mindenhol, így a székesfehérvári helyszínen is pontban 11 órakor - a világrekord kísérlet részeként – a résztvevők egyszerre emelik föl gyermekeiket.

 

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Aki szeretne részt venni a programon, az a www.haromkiralyfi.hu oldalon regisztrálhat. LEGFRISSEBB VIDEÓK

Nemzetiségek Napja


Cipőre és farmernadrágra van a legnagyobb szükség


„A föld hínáros. Föléje lebbenj!”