2018. március 27.

Kosarasokkal, kézilabdázókkal osztott adományt a SZETA


Ismét megszervezte hagyományos ünnepi adományosztását a Szegényeket Támogató Alapítvány. Székesfehérvári iskolákon keresztül választották ki azt az ötven családot, amelyek tagjai az Alba Regia Sportcsarnokban találkozhattak az Alba Fehérvár női kézilabda, és férfi kosárlabda csapata tagjaival, és átvehették a támogatók, valamint az alapítvány ajándékait.Évek óta megszervezi karácsonykor és húsvétkor is az adományosztást a Szegényeket Támogató Alapítvány. Mint Szontághné Kovács Erika irodavezető elmondta, a fehérvári kosárlabda-csapattal, az Alba Fehérvárral régóta kapcsolatban vannak, a kosarasok mindig részt vettek az adományok átadásán, maguk is segítve a rászorulókat. Hozzájuk csatlakozott nemrég a női kézilabda együttes, amely két éve szintén Alba Fehérvár néven versenyez. A kosarasok ügyvezetője, Simon Balázs elmondta, hogy hatodik éve állnak a kezdeményezés mellett. A sportolók maguk is hoztak ajándékot, a SZETA tartós élelmiszereket adományozott a rászorulóknak, és ismét sikerült támogatókat is állítani az ügy mellé.

 


 

A Best Western Plus Lakeside Hotel részéről Márton Gábor igazgató vett részt az eseményen, a szálloda kalácsot hozott a családoknak. Szintén támogatja az adományosztást a Patika Plus, a cég által felajánlott vitaminokat Temesvári Márta marketing koordinátor hozta el az Alba Regia Sportcsarnokba. Mint kiemelte, számukra fontos volt, hogy ne csak finom, de egészséges is legyen, amit az asztalra tesznek.

 


 

Székesfehérvár önkormányzatát Deák Lajosné és Viza Attila képviselte. „A célunk az volt, hogy húsvétra, az ünnepre jusson a rászoruló családoknak élelem az asztalra. Nagy köszönet jár a kluboknak és az adományozó cégeknek, akik bizonyították, hogy az ajándékozás közös ügy” - mondta Deák Lajosné.

 


 

Zugor Zsuzsanna, a SZETA elnöke örömét fejezte ki, hogy ismét sokan segítettek a rászoruló családoknak, akiket fehérvári iskolák közreműködésével választottak ki. A Kossuth, Zentai, Hétvezér, Széna téri, István Király és Arany János iskolákban a gyermekvédelmi felelősök választották ki azokat a családokat, akik hétfő délután találkozhattak a sportolókkal és átvették az adományokat. Természetesen idén sem maradhattak el a közös fotók, dedikálások a kosarasokkal, kézilabdázókkal, hiszen az esemény évek óta egyben közönségtalálkozó is.

 

(forrás: szekesfehervar.hu, fotók: SZETA)LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Ahol te sem érzed kivetettnek magad…”


Műemlékvédelmi Világnap – Fehérváron is


Ember az embertelenségben