2018. május 10.

Nemzetközi Családnap lesz vasárnap


2018 a Családok éve, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület kiemelt programokat szervez. Egy ilyen program lesz május 13-án a Nemzetközi Családnap, ami délután a legszelídebb motorosok belvárosi felvonulásával veszi kezdetét.

Az Országalmához várják május 13-án, vasárnap 15.45-re a motoros felvonulás résztvevőit. A gyermekek érkezhetnek kismotorral, futóbiciklivel, rollerrel, elektromos autóval, a legkisebbek pedig természetesen babakocsival is. A felvonulás 16 órakor indul és az Alba Plaza előtti térre érkezik, ahol színpadi- és gyerekprogramokkal várják a családokat a nap további részében.

 


 

Program:

16.00 Székesfehérvári Szelíd Motorosok Felvonulása

16.15 Megnyitó

16.20 Vándorbölcső-átadó

16.25 "Alkot a család" rajzpályázat díjátadója

16.30 MegaDance Táncstúdió előadása

17.00 Galiba Zenekar koncertje

18.00 "21 Gramm Akusztik" zenekar koncertje

 

A SZÉNA Egyesület együttműködő partnereinek köszönhetően a színpadi programok mellett lesz állatsimogató, kézmasszírozás, interaktív foglalkozások, kézműveskedés, valamint arcfestés, csillámtetoválás készítés és ugrálóvár is.

 


 

A Fúzió Egyesület közreműködésével - „Barangol a család” címmel – a családok egy vetélkedőre is benevezhetnek, melynek témája a „Magyar Szent Család” és Székesfehérvár nevezetességei. A programelem keretében a belváros különböző pontjain oldhatnak meg feladatokat, illetve fejthetnek meg rejtvényeket. Az eredményes „barangolást” követően ajándékkal jutalmazzák a résztvevőket.

 

(forrás: szena.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Mit olvasnak a legtöbben?


Amikor fogyatkozó szuper-vér-farkashold volt az égen


„Negyven napig nevetek, S fársángolok véletek…”