2018. szeptember 12.

Öreghegyi Egészségnap - hatodszor


Már hatodik alkalommal várják szűrővizsgálatokkal és életmód-tanácsadással egészségnapra az öreghegyieket szeptember 22-én. A kemencében egészséges ételek sülnek, a jógával és a gyógytornával pedig bemutató keretében ismerkedhetnek majd a résztvevők az Öreghegyi Közösségi Házban.A nyári szünet után először Öreghegyen kerül sor hagyományos városrészi egészségnapra szeptember 22-én 9 órától az Öreghegyi Közösségi Házban. A VI. Öreghegyi Egészségnapon a Humán Szolgáltató Intézet és Szent György Kórház orvosai végzik majd a szűréseket - az idén bőrgyógyászati szűrés is lesz.
A finom falatokról az Öreghegyi Nyugdíjas Klub tagjai gondoskodnak majd, akik a közösségi ház kemencéjében készítenek egészséges ételeket. Sor kerül az Öreghegyi Egészségnap elmaradhatatlan programjára, a jógabemutatóra is, amelyen idén kétszer is részt vehetnek az érdeklődők. Aki spontán szeretne bekapcsolódni a gyakorlatokba, azok számára biztosítják a szőnyeget és a szükséges egyéb segédeszközöket.
A programban évről évre bővül a vizsgálatok száma, a közösségi ház szinte valamennyi termében végeznek majd szűréseket idén is.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Szabadulj okosan


„Én és a családom”


Az emberek fele allergiás lesz 2025-re