2018. szeptember 18.

Civil Nap a Városház téren


Harmincnál is több, különféle tevékenységeket folytató civil szervezet mutatkozik be a Székesfehérvári Civil Napon, szeptember 22-én, szombaton 9 és 16 óra között a Városház téren. A hagyományos őszi rendezvény kapcsolatteremtési és együttműködési lehetőséget biztosít a civil szervezetek számára, amelyek e napon bemutathatják tevékenységüket a fehérváriaknak.

A Civil Nap szombaton, 9 órakor kezdődik a Városház téri színpadon, ahol koncertek, kreatív és szórakoztató gyermekprogramok várják az érdeklődőket..

 


 

Az évről évre érdeklődők sokaságát vonzó Székesfehérvári Civil Nap kiváló alkalmat kínál arra, hogy a különféle alapítványok, egyesületek találkozzanak egymással, kicseréljék tapasztalataikat, és arra is, hogy megmutassák a fehérváriaknak, hogy milyen sokrétű munkát is végeznek a hétköznapokban, és ezzel valójában milyen sokat tesznek hozzá Székesfehérvár életéhez, sikeres működéséhez. Az idei Civil Napon tematikusan a Családok évéhez kapcsolatos tematikával készülnek a szervezetek.

 


 

Idén a közösség ereje és a családi értékek felmutatása kerül a középpontba. A szervezők olyan játékokkal készülnek, melyeken a családok közösen vehetnek részt. Érdekesség, hogy a szervezetek megrajzolják vagy lefestik tevékenységüket, amiből egy kiállítás rendeznek a téren.

 


Délelőtt a kisgyermekes családokat várják a térre, majd fokozatosan egyre fajsúlyosabb témák kerülnek terítékre, végül, levezetésképpen a programok sorát táncos előadások zárják. A Székesfehérvári Civil Nap szombaton 16 óráig várja látogatóit a Városház téren.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása