2018. szeptember 27.

Társadalmi összefogással újult meg a Munkácsy udvara


Társadalmi összefogással újult meg a Munkácsy Mihály Általános Iskola udvara: hárommillió forintos beruházást valósítottak meg nyáron a Metalobox Kft., a szülői közösség, az Innoplace Kft., a Platzbau Kft. és a Denso Gyártó Magyarország Kft. támogatásával.

Példaértékű fejlesztés valósult meg a Munkácsy Mihály Általános Iskolában: széleskörű összefogással újult meg nyáron az alsós tanulók udvara, összesen hárommillió forintból. 

A kezdeményezés a Metalobox Kft. ügyvezetőjétől, Major Pétertől indult, aki egymillió forintot ajánlott fel, a szülői közösség pedig további egymillió forinttal támogatta a megvalósítást, amihez csatlakozott az Innoplace Kft. is. A kivitelezéssel megbízott cég, a Platzbau Kft. jelentős árkedvezménnyel és a tervezettnél több munkával támogatta az iskolát. A Székesfehérvári Tankerületi Központ segítségével újabb térkövezett játszószigettel bővült az udvar, a Denso Gyártó Magyarország Kft. pedig a balesetveszély miatt leszerelt kosárlabdapalánkokat pótolta.
„Kiépült az udvar teljes csapadékvíz-elvezető rendszere, megtörtént a szintkiegyenlítés, a talajrehabilitáció, csúszásmentes szórást kapott a hátsó iskolaudvar, és ami nagyon fontos: szilárd burkolatú, térkövezett játszószigetek kialakítása is megvalósult, illetve megszépülhetett a kosárlabdapályánk is” – foglalta össze Tóth Péter, az iskola igazgatója a fejlesztéseket.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Kalandozások Fejér megyében - Adony


Csak egy kis kóstoló a nyárból


Parlagfű: fontos változás a jogszabályban