2019. április 4.

Húsvéti adománygyűjtés az Öreghegyi Közösségi Házban


Idén is meghirdeti a húsvét előtti adománygyűjtést az Öreghegyi Közösségi Ház. A segítő szándékúak április 8-12. között tartós élelmiszerrel, gyermekjátékokkal, gyermekkönyvekkel, háztartási eszközökkel és műszaki cikkekkel, valamint „cipősdoboz” ajándékcsomaggal szerezhetnek örömet a rászorulóknak.



Idén is várják a húsvéti adományokat április 8-12. között az Öreghegyi Közösségi Házban. Olyan tárgyakat várnak, amelyek valóban hasznosak lehetnek, és igazán ajándékot jelentenek a rászorulóknak. A felajánlásokat idén a Szegényeket Támogató Alapítvány fogadja.




A SZETA irodavezetője, Szontaghné Kovács Erika kiemelte: az év minden napján fontos, de az ünnepek előtt kiemelten az, hogy odafigyeljünk a rászorulókra. Minden család szeretne ünnepi hangulatot teremteni, a legkisebbeknek örömet okozni. Ehhez az adományozók is nagyban hozzájárulhatnak, ha olyan játékot, könyvet hoznak, amelyeket maguk is jó szívvel használnának. A tartós élelmiszer kapcsán hozzátette: az ünnepi időszakban a sütéshez való dolgokat várnák a legszívesebben a családok.

 



A SZETA nemcsak ebben az időszakban, hanem egész évben szívesen fogadja a felajánlásokat a Had utca 5. szám alatt. Az adományok átadása előtt Szontaghné Kovács Erikával kell egyeztetni a 30/458-4926-os telefonszámon.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása