2019. május 30.

ÖsszetarTÓ – egy futóverseny az elfogadásért


Június 4-én rendezik meg az ÖsszetarTÓ futást a Csónakázó-tó körül. Az immár hetedik alkalommal megszervezett program célja változatlanul az, hogy közelebb hozza egymáshoz a fogyatékkal élő és az egészséges gyerekeket. A futáshoz idén is csatlakoznak neves fehérvári sportklubok, egyesületek és közéleti személyiségek.

Az ÖsszetarTÓ csapat-váltófutás a város népszerű, érzékenyítő sporteseménye, amely tavaly csaknem 400 embert mozgatott meg. Az idei program június 4-én, kedden 14 órakor kezdődik - a bemelegítést Szabados Anetta futónagykövet segíti. 

Ezután indul a váltófutás a csapatokkal, melyek mindegyikében négy fogyatékkal élő és négy egészséges gyermek, illetve egy ismert személyiség vesz részt. A program 15 órakor az eredményhirdetéssel zárul, a díjakat a város polgármestere adja majd át. 

Az eseményen részt vesznek az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI, a Szent Kristóf Ház, az Autizmus Klub, az FMISZI Polgárdi Ápoló és Gondozó Otthon, valamint a várpalotai Bóbita Ház gondozottjai. A szervezők szeretettel invitálják a székesfehérvári iskolák tanulóit és minden érdeklődőt.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Természetfotók a Zentaiban


„Öt zenész, öt különböző világ…”


„Keveset és csöndesen beszél, szép tiszta hanggal…”