2019. július 3.

Tűzvédelmi bemutató lesz pénteken Palotavárosban


Országos viszonylatban drasztikusan megemelkedett a lakossági tűzesetek száma idén. A Fehérvári Tűzoltó Egyesület a lakástüzek megelőzése céljából látványos, gyakorlattal egybekötött tűzvédelmi bemutatót tart pénteken Palotavárosban, a régi ruhás piac területén. A tervek szerint az oktatóprogramból sorozat lesz Székesfehérváron.

A 47 tagú Fehérvári Tűzoltó Egyesület számára - a mindennapi munka mellett - fontos a társadalmi felelősségvállalás. A szervezet elnöke, Koppán Viktor Dávid elmondta: félelem- és pánikkeltés helyett megdöbbentő programra készülnek, mellyel elsőként a társasházakban, lakótelepeken élőket szólítják meg. 

A bemutatón lesz igazi tűz, így a nézők a saját szemükkel győződhetnek meg arról, milyen gyorsan terjednek a lángok. De megismerhetik a veszélyforrásokat, a banálisnak tűnő, ám mégis komoly gyújtóforrásokat, a könnyen beszerezhető és alkalmazható tűzvédelmi eszközöket és a hatékony cselekvési, mentési rendet is.

 A tűzvédelmi program július 5-én, pénteken 17 órakor kezdődik Palotavárosban, a jelenleg parkolóként működő, régi ruhás piac területén.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Ez az én utam” – Sikeres nők, 2. rész


Ennyit a teljes kiőrlésről…


A gyerekek kíváncsiságára kell építeni