2019. szeptember 3.

Pénteken nyit a Csalai Közösségi Tér


George Kégl festőművész lesz pénteken 18 órától a Csalai Közösségi Tér vendége. A beszélgetős est lesz az új központ nyitóprogramja, ezt követően pedig rendszeresen várják majd a csalaiakat többek között Nyitott tornatermi foglalkozásokra is.

Régi vágyuk teljesül a csalaiaknak: elkészült a Csalai Közösségi Tér, ami péntektől állandó programoknak és változatos rendezvényeknek ad majd otthont. A nyitó beszélgetés vendége George Kégl festőművész lesz, akit családi gyökerek kötnek a városrészhez. Alkotásait egy tárlat keretében már megismerhették a fehérváriak az Öreghegyi Közösségi Házban. A festőművész ezúttal a csalai Kégl-család történetéről, a kastélyról, valamint pályájáról is mesél majd Vakler Lajos szerkesztő-műsorvezetőnek és a rendezvény közönségének szeptember 6-án 18 órától.

 


 

A Csalai Közösségi Térben szeptembertől a Nyitott tornatermek program keretében is lesznek foglalkozások, hogy az itt élők is bekapcsolódhassanak az ingyenes mozgási lehetőségekbe.

 


 

Hétfőtől péntekig, 16 és 20 óra között tart majd nyitva a ház, amelynek programokkal való megtöltéséhez a lakók ötleteit is várják.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„A kreáció minden tevékenysége valójában romboló tevékenység…”


Ha az a tűz nem lett volna…


Kalandozások Fejér megyében - Pusztavám