2019. október 8.

Minden, ami egészséges – egészségpiac lesz szombaton


Új ételreceptekkel, kóstolóval, szűrővizsgálatokkal, idényzöldségekkel, gyümölcsökkel és friss őstermelői, kézműves termékekkel várják a VIII. Fehérvári Egészségpiacra érkezőket október 12-én, szombaton. A Jancsárkert piacon 8.30-kor kezdődő pódiumbeszélgetéseken többek között a csomagolásmentes vásárlásról, a bio zöldségről és tojásról, valamint a méz és a gyógygombák egészségre gyakorolt hatásáról is hallhatnak a résztvevők.

Az október 12-i VIII. Fehérvári Egészségpiacon nyolc órától ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon, táplálkozási, diabetikussal történő konzultációkon lehet részt venni. A szakemberek kóstolókkal, új receptekkel is segítenek majd abban, hogy otthon minél változatosabban elkészített, egészséges és finom ételek kerüljenek a terített asztalra.



 

A Jancsárkert termelői piacon az „egészséges” ételek, italok bemutatója és vására keretében ötven Fejér megyei termelő részvételére, és körülbelül 2000 látogatóra számítanak.



 

A szombati eseményre meghívták a Táncsics Mihály Általános Iskola egyik osztályát is, akik egy játék keretében a helyszínen vásárolják meg és készítik el egészséges alapanyagokból a tízóraijukat. Lesz meridián torna-bemutató, családi környezetvédelmi workshop, valamint csomagolásmentes vásárlási bemutató. Pódium-beszélgetések zajlanak 9 és 11 óra között a testi-lelki egészségről. Az A1 Magma Fitness - Wellness Sportközpontban pedig személyi edző várja az érdeklődőket.


(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása