2019. november 28.

Komposztálással a hulladékcsökkentésért – konferenciára várják az érdeklődőket


Zöld suli konferenciára várja a Gaja Környezetvédő Egyesület azokat a fiatalokat és a felnőtt érdeklődőket, akik szeretnének információkat és praktikus tanácsokat kapni a komposztálásról. A Gazdaság Házában rendezett fórum témája ahhoz az ökoprogramhoz kapcsolódik, amely az égetéssel szemben a természetes eljárások elterjedését propagálja.

A „Nyisd ki a szemedet és csökkentsd a szemetet!” nevet viselő Európai hulladékcsökkentési hét, valamint az ehhez kapcsolódó „Ne vásárolj semmit!”, krónikus túlfogyasztás elleni naphoz csatlakozva idén is megrendezi a Zöld suli konferenciát a Gaja Környezetvédő Egyesület.


 

 

A fiatalokkal megrendezett fórumon Varga Gábor, a Gaja Környezetvédő Egyesület elnöke tart előadást, melynek témája a komposztálással történő hulladékcsökkentés lesz. A cél az, hogy minél jobban terjedjen a komposztálás módszere az égetéssel szemben. Annál is inkább, hiszen Székesfehérváron november elején határozat született: egész évben tilos lesz az avarégetés. 

A fórum a Gazdaság Házában lesz december 2-án, hétfőn 13.30-tól. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre, a részvételi szándékot a gaja@t-online.hu címen kell jelezni.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Ez egy örök szerelem…”


„Holott náddal ringat, holott csobogással…”


„A világ működéséről és működtetéséről szóló közös tudás…”