2019. december 6.

Jótékony rock


Helyi zenekarok és egy baráti társaság tagjai fognak össze, hogy karácsony előtt a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fiatal lakóit segítsék. Egy jó hangulatú rockos estére készülnek szombaton, ahol a résztvevők az Ikon Clubba megváltott belépővel, tartós élelmiszerrel vagy az alapítványi számlára átutalt összeggel támogathatják a nemes cél megvalósítását.

Nem először vesz részt jótékonysági programok megvalósításában Hufnágel Gábor, akinek kezdeményezésére idén december 7-én egy jótékonysági esten szólítják meg újra a segíteni akarókat. Helyi baráti zenekarokkal közösen szervezik a programot, melynek keretében 19 órától az Ikon Clubban a Wasted Beers, a Saturday Overnight és a The Rebels lép színpadra. A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központnak, a velük kapcsolatban lévő gyermekeknek és családoknak gyűjtenek támogatást és adományokat, hogy szebbé tegyék karácsonyukat.

 


 

A résztvevők a megváltott 500 Ft-os támogatói jeggyel, vagy tartósélelmiszerek (rizs, tészta, cukor, liszt, stb.), tisztálkodószerek (szappan, tusfürdő, fogkrém, stb.), könyvek (ifjúsági és szépirodalom), labdák, párnák és paplanok, illetve terítők és plédek felajánlásával segíthetnek a nemes cél megvalósításában.

 

Azok, akik személyesen nem tudnak részt venni az eseményen, az intézmény ellátottjait az alapítványi számlaszámra átutalt összeggel tudják támogatni.

 

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Hasznos – de nem ezért született…


„Mindenki híres lesz egy negyedórára…”


Programok – mi megy, mi marad?