2019. december 9.

Tizenöt gyerek kapott biciklit a triatlonosok jóvoltából


Tizenöt kerékpárt vettek át a SZETA partnercsaládjaiban élő gyermekek vasárnap az Alba Triatlon SE szervezésében megrendezett idei második jótékonysági előadás alkalmával összegyűlt összegből. A kezdeményezés a fehérvári emberek, az Alba Triatlon SE, a Szegényeket Támogató Alapítvány, és a Kerékpár Diszkont összefogásának köszönhetően valósult meg.

A Szegényeket Támogató Alapítvány örömmel fogadta a kezdeményezést. „Az ősz folyamán megkeresett bennünket az Alba Triatlon Sportegyesület, hogy egy jótékonysági esemény keretében a befolyt összegből a mi családjainknak szeretnének bicikliket venni. Nagyon örültünk a megkeresésnek, mert ilyenkor karácsonykor, hogy egy ilyen volumenű ajándékot tudunk átadni közösen, az mindenképpen fantasztikus! A másik oldalt nézve pedig ezúttal is kiderült: adni jó! Nagyon jó érzés látni a csillogó szemeket, és azt, hogy szebbé tudjuk tenni mások számára a karácsonyt” – foglalta össze a legfontosabbakat Zugor Zsuzsanna. 

Az Alba Triatlon SE elnöke, Czettl Andrea elmondta: „Biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerültnek a biciklik, remélem, hogy sokat fogják használni a gyerekek! Ezzel is szeretnénk még szebbé tenni az adventi időszakot a gyerekeknek, családoknak.” 

A kerékpárok beszerzésében, összeszerelésében a Kerékpár Diszkont volt az egyesület partnere. Sőt, a fehérvári üzlet három biciklivel egészítette ki az adományt.

 

(forrás: szekesfehervar.hu, fotók: SZETA)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Hasznos – de nem ezért született…


„Mindenki híres lesz egy negyedórára…”


Programok – mi megy, mi marad?