2019. december 12.

Állatok Karácsonya a HEROSZ-nál


Pénteken délután tartja hagyományos ünnepi rendezvényét, az Állatok Karácsonyát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A program 14 órakor kezdődik – szeretettel várják az állatbarátokat, az önkénteseket és a támogatókat egyaránt.

Az Állatok Karácsonya ünnepségnek hosszú évekre visszanyúló hagyományai vannak a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. Az idei program december 13-án, pénteken 14 órakor kezdődik a Takarodó út 5. szám alatti menhelyen.



 

Az ünnepségen műsort adnak a HEROSZ gyermektagozat tagjai, lesz közös karácsonyfa-díszítés, és természetesen ellátogat az eseményre a Mikulás is. A látogatók pedig bejárhatják a menhelyet, és megismerhetik a gondozott kutyákat, cicákat.



 

Az állatotthon nagy örömmel és köszönettel fogadja az adományokat, nemcsak karácsonykor, hanem egész évben. Lehet vinni kölyök és felnőtt tápokat, konzerveket, erős nyakörveket, pórázokat, állatgyógyászati vitaminokat, tisztítószereket és meleg, puha takarókat, szőnyegeket, ruhákat. A Takarodó út 5. szám alatti menhely a hét minden napján 14 és 16.30 között várja az adományozókat, az örökbefogadó gazdikat és minden kedves látogatót.



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása