2019. december 18.

Élményt ajándékba


Egész évre szóló ajándékkal lepte meg a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakóit a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. Az ajándékoknak köszönhetően a gyerekek kisvonatozhatnak, buszos városnéző és gyalogos túrán vehetnek majd részt Sóstón, és kipróbálhatják az idén indított szabadulószobát is a Hiemer-házban.

Hagyományteremtő szándékkal a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. idén karácsonyi ajándékkal lepte meg a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ Tüzér utcai Gyermekotthonának lakóit.

 

A szervezet nevében F. Szegő Krisztina ügyvezető „élményt” adott át a gyerekeknek abban a reményben, hogy ezzel szebbé tehetik a mindennapjaikat. Az ajándékkal a legsikeresebb programokra invitálják a gyerekeket: kisvonatozásra, buszos kirándulásra, az idén indított szabadulószoba játékra és a Sóstó Látogatóközpont foglalkozására. Az élmények mellé szaloncukrot, gyümölcsöt és mézeskalácsot is vittek a gyermekeknek.



 

Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatója mondott köszönetet a gyerekek nevében. Mint mondta, az ünnepi időszakban még több szeretet és figyelem árad az intézmény lakói felé, de fontos, hogy az év többi részében is élményt, lehetőséget nyújtsanak a gyerekeknek.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása