2020. január 10.

Új lakóját keresi Fehérvár bölcsője


Ismét új jövevényre vár Fehérvár bölcsője: a SZÉNA Egyesület a Családokért által meghirdetett pályázatra január 31-ig várják a családok jelentkezését. A nyertes család mindaddig használhatja majd a vándorbölcsőt, míg a gyermekük ki nem növi azt.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom néhány évvel ezelőtt civil szervezeteknek hirdetett pályázatot, melynek keretében öt bölcső talált gazdára - így érkezett meg egy vándorbölcső 2015-ben Székesfehérvárra is.

 


 

Az idén 25 éves fennállását ünneplő SZÉNA Egyesület egyike azon szervezeteknek az országban, amelyek sikeresen pályáztak egy fából készült bölcsőre. A vándorbölcső, benne a megszületett gyermekkel szimbólum - a gyermekvállalás és a család fontosságának és szépségeinek szimbóluma. 

 

A vándorbölcső használatára minden évben jelentkezhetnek a fehérvári családok. A nyertes hazaviheti a bölcsőt, és mindaddig használhatja, míg az új családtag ki nem növi azt.

 


 

A kilencedik alkalommal meghirdetett pályázat keretében 2020. január 31-ig várják a családok jelentkezését. A bölcsőt februárban, a Házasság Hetéhez kapcsolódóan adják majd át.

 

A részletes felhívás megtekinthető a www.szena.hu portálon, bővebb információt pedig a szenaegyesulet@gmail.com e-mail címen kérhetnek az érdeklődők.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása