2020. május 6.

Madarak és fák - ezúttal az ablakból


Ablakból, erkélyből készült képeket vár A Szabadművelődés Háza a "Madarak és Fák Napja" alkalmából hirdetett fotópályázatára. A madarakat és fákat ábrázoló képeket május 10-ig, vasárnapig lehet beküldeni. A legjobb alkotásokat kiállítják majd.

A "Maradj otthon" mozgalom jegyében hívja természetközeli, saját megfigyelésen alapuló közös játékra az érdeklődőket A Szabadművelődés Háza. A "Madarak és Fák Napja" alkalmából fotópályázatot hirdettek, amire az ablakból és erkélyből készült, fákat és madarakat ábrázoló alkotásokat várnak.

 


 

A képeket kizárólag e-mailen lehet küldeni a foto.szabmuvhaz@gmail.com címre, JPG formátumban és maximum 10 Mb méretben. A levélben a kép címét, készítésének helyszínét és a fotós nevét kell megadni. A beküldési határidő: 2020. május 10. (vasárnap). Egy pályázó csak egy képpel nevezhet, nevezési díj nincs.

 


 

A zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokat A Szabadművelődés Háza nyitókiállításán lehet majd megnézni, amelynek pontos időpontjáról az érvényben lévő rendelkezések függvényében döntenek egy későbbi időpontban.

 

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Népművészet online


„Lépcső közé szorult világ…”


„Az űrhajózásban soha nem érzi úgy az ember, hogy mindent tud…”