2020. augusztus 14.

Elkezdődött a tanszergyűjtés a Next Stopban - hétfőig várják az adományokat


Csütörtökön elkezdődött a már hagyományos jótékonysági tanszergyűjtés a Next Stopban. Augusztus 17-ig várják az adományokat, amiket rászoruló nagycsaládok között oszt majd ki az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ.

A Next Stop és az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ idén már negyedik alkalommal szervezi meg közös adománygyűjtő akcióját augusztus 13-a és 17-e között. Iskolaszereket gyűjtenek: ceruzákat, tollakat, füzeteket, vízfestéket, tolltartót és egyéb használati eszközöket várnak, amiket a központ rászoruló családok között oszt majd szét.Elsősorban a nagycsaládosokat támogatják majd az összegyűlt írószerekkel, tanszerekkel, táskákkal - mondta el Tisztl Henrik, a központ vezetője. Az intézmény 24 környékbeli településen is dolgozik, így az adományokból nemcsak székesfehérvári családok részesülnek majd. „Szeretnénk minél több embert megszólítani: mindenki egy-egy füzettel vagy egy-egy ceruzával, ha segít, akkor az akcióval akár 40-50 családnak is tudunk segíteni, és megkönnyíteni az iskolakezdést” – tette hozzá a központ vezetője.Az üzletközpont igazgatója örömét fejezte ki, hogy évről évre egyre több vásárló vesz részt a közös adománygyűjtésben, és köszönetet mondott mindenkinek, aki a nemes célért melléjük áll.

A megvásárolt tanszereket az üzletközpontban található gyűjtőponton lehet leadni augusztus 17-én hétfőig, minden nap 10 és 18 óra között.

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Ne etessük a vízimadarakat!


„A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát…”


„A miskolciak híres életmentő kutyája…”