2018. május 4.

Az aknafedlapokat cserélik hétfőn és kedden a Várkörúton


A Várkörúton forgalomkorlátozás lesz jövő hétfőn és kedden az aknafedlapok cseréje miatt. Hétfőn az út déli ágának, kedden pedig az északi ágának egy-egy irányát zárják le, a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad. Az érintett autóbuszok terelőúton közlekednek. Kérik a közlekedők fokozott türelmét és körültekintését.A Várkörúton aknafedlapok cseréje miatt forgalomkorlátozás lesz május 7-8-án, hétfőn és kedden a délelőtti órákban:

 

Hétfőn 9-13 óra között lezárják a Várkörút déli ágának (Rákóczi utca – Petőfi utca közötti szakaszának) a Budai út irányába tartó sávját, a másik irányban nem lesz korlátozás, és a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad.

Az érintett helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

 

A Jancsár u. irányába közlekedő „23”-as jelzésű autóbuszjáratok:

Budai út – Széchenyi u. Kimaradt megállóhelyek: Fehérvár Áruház, Várkörút

 

A Jancsár u. irányába közlekedő „24”-es és „25”-ös jelzésű autóbuszjáratok:

Rákóczi u. – József A. u. – Budai út Kimaradt megállóhely: Várkörút

 

33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:

Fecskepart /Eredeti útvonal/ – Várkörút – Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u. Kimaradt megállóhely: Várkörút

 

A Vasútállomás irányába közlekedő „35”-ös jelzésű autóbuszjáratok:

Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u. Kimaradt megállóhely: Várkörút

 


 

Kedden 9-13 óra között a Várkörút északi ágának (Rákóczi u. – Kígyó u. közötti szakaszának) a Zichy liget irányába tartó sávját zárják le; a másik irányból nem lesz korlátozás és a körforgalom szintén használható marad.

Az érintett helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

 

A Szedreskerti ln. illetve Csapó u. irányába közlekedő „16”-os és „17"-es, a Feketehegy irányába közlekedő „30”-as, valamint a Fecskepart irányába közlekedő „33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:

Széna tér – Szekfű Gy. u. Kimaradt megállóhelyek: Széna tér (az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megálló helyett a Széna téri megállóhelyen állnak meg), Fehérvár Áruház, Múzeum

 

„34”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:

Várkörút – Rákóczi u. – Széna tér – Szekfű Gy. u. – /továbbiakban eredeti útvonal/ Kimaradt megállóhely: Múzeum

 


 

Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megállnak, a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérés lehetséges.

Kérik a lakosság és a gépjárművezetők türelmét, valamint hogy közlekedésük megtervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Kalandozások Fejér megyében - Adony


Csak egy kis kóstoló a nyárból


Parlagfű: fontos változás a jogszabályban