2018. augusztus 3.

Pótfelvételi a Kodolányin


Nem kell lemondaniuk a szeptemberi továbbtanulásról azoknak, akik egyik felsőoktatási intézménybe sem kerültek be az idén. A Kodolányi János Egyetemen például augusztus 6-ig székesfehérvári oktatási helyszínnel hét alapszakra - előadóművészet, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, közösségszervezés, nemzetközi tanulmányok, szociális munka és turizmus-vendéglátás – adható be pótjelentkezés.

2018. augusztus 1-től Kodolányi János Egyetem néven folytatja tevékenységét a Kodolányi János Főiskola. Az elmúlt 25 tanév, a 25.000 végzett hallgató, számos hazai és külföldi minőségdíj után hazánk legrégebbi magánintézményének elismertségét jelzi a most elnyert egyetemi cím.
Többszörös díjnyertes oktatási modelljükben a munkaerőpiaccal szoros partneri együttműködésben képzik a jövő szakembereit, és ez a közös munka nem csak az oktatás, hanem a kutatás területén is kiemelt fontosságú. Minden elsős hallgató már a beiratkozástól kezdve részt vesz a mentorprogramban, ahol az oktatók, mint osztályfőnökök segítik az új a diákokat eligazodni a főiskolai élet rejtelmeiben.

A mentor személyes karriertanácsadó is, kapcsolatot teremt olyan munkahelyekkel, ahol a hallgatók a szakmai gyakorlat során megmutathatják tudásukat. Hazai tandíjáért minden kodolányis tanulhat külföldön partnerintézményeinkben, a magyar felsőoktatási intézmények között kiemelkedően sikeres nemzetközi program keretében. Az egyetem széles körű, egész világra kiterjedő partnerkapcsolatainak köszönhetően a hallgatók nemzetközi környezetben is tapasztalatot szerezhetnek. A világ 33 országában lévő több mint 170 partnerségen keresztül a hallgatók résztanulmányokat folytathatnak, vagy szakmai tanulmányutakon vehetnek részt.

 


 

Az Erasmus+ program keretein belül nemcsak kodolányis diákok tanulhatnak, végezhetik szakmai gyakorlatukat külföldön, hanem cserediákokat is fogadnak. A 130 külföldi vendégoktató előadásainak, workshopjainak, az évente közel 220 külföldi hallgatóval megtartott közös óráknak köszönhetően szinte erőfeszítés nélkül csiszolódik a Kodolányin tanulók nyelvtudása.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Szabadulj okosan


„Én és a családom”


Az emberek fele allergiás lesz 2025-re