2019. október 1.

Megújult a Batthyány utcai rendelő


Befejeződött a maroshegyi Batthyány utcai rendelő felújítása: közel fél év után ismét ott várják a betegeket a körzetekben rendelő háziorvosok. A közel 90 millió forintból megújult rendelő akadálymentes lett, megújult a váróterem és az összes rendelő is, valamint a régi azbeszt pala helyett új, hőszigetelt tetőszerkezetet kapott az épület.


 

Sor került a dolgozók szociális blokkjának átalakítására és az épület teljes villamos és gépészeti rendszerét is felújították. Elvégezték a homlokzat szigetelését, színezését is, és a nyílászárókat is kicserélték.

 


 

Pár évvel ezelőtt indította el a város a Kégl Györgyről elnevezett rendelőfelújítási programot, mivel fontos, hogy az alapellátásban dolgozó szakemberek modern, XXI. századi rendelőkben, megfelelő eszközparkkal felszerelve várják a fehérváriakat. A maroshegyi rendelő felújítása 90 millió forintból valósult meg a program keretében.

 


 

A környéket érintő fejlesztések még nem értek véget: a Budapest – Balaton kerékpárút állami projekt keretében hamarosan megújul az iskola és a rendelő környezete, a rendelő előtt párhuzamos parkolókat alakítanának ki, felújítják az épület mögötti kis utat és mintegy harminc parkolóhelyet is kialakítanak.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása