2019. december 13.

Átadták a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat


A legnagyobb fehérvári cégek számára szervezett évzáró keretében adták át a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat, amelyet az idei évben Horváth Tamásnak, az Arconic-Köfém Kft. vezérigazgató-helyettesének ítéltek oda. A tősgyökeres székesfehérvári vállalatvezető nemcsak cégéhez, szülővárosához is mindig hűséges maradt.


 

Köszöntőjében Székesfehérvár polgármestere úgy fogalmazott: a fehérvári cégek, miközben vállalatuk fejlesztésén dolgoznak, több ezer család egzisztenciáját biztosítják a városban és környékén, hozzájárulnak Székesfehérvár fejlődéséhez. „Önök biztosítják ennek a városnak a fejlődését abban a vonatkozásban, amit egy gazdasági motor tud hozzátenni egy város és környezetének fejlődéséhez. Ebbe beletartozik a folyamatos technológiai fejlesztések kérdése, az ehhez kapcsolódó beruházások, a munkaerő folyamatos képzése és önmagában az is, hogy egy versenyképes gazdaságot lehessen együtt fejleszteni és erősíteni. A helyi adókon keresztül pedig önök biztosítják azokat a forrásokat, amiből garantálni lehet a városüzemeltetés biztonságát és a város fejlesztését” – mondta Cser-Palkovics András.

 


 

Az idei évben Horváth Tamás, az Arconic-Köfém Kft. vezérigazgató-helyettese vehette át a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat azért a közel négy évtizedes tevékenységért, amellyel hűségesen szolgálta a város fejlődését.

A díjazott köszönetet mondott Székesfehérvár városának az elismerésért, kiemelve, hogy 40 év munka után ez egy olyan elismerés, amit nem lehet felülírni. Hozzátette: sokat köszönhet a „Köfémnek”, munkatársainak is, hogy olyan vállalatnál dolgozhatott, ami az ország meghatározó cége.


(forrás: szekesfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Hasznos – de nem ezért született…


„Mindenki híres lesz egy negyedórára…”


Programok – mi megy, mi marad?