2020. április 2.

Csekkbefizetés otthonról a Széphőnél és a Fejérvíznél


A székesfehérvári Széphő Zrt. és a Fejérvíz Zrt. is az online ügyintézést javasolja a közüzemi számlák kiegyenlítésére a postai csekkes befizetések helyett. Azoknak az idős családtagoknak, akiknek erre nincs lehetőségük, segíthetünk a feladat átvállalásával, hogy a fertőzésveszélyt ezzel is csökkentsük.

A veszélyhelyzetre tekintettel a személyes ügyintézést a közösség és saját védelmünk érdekében az online megoldásokkal célszerű kiváltani olyan szolgáltatások esetében is, amelyek egyelőre zavartalanul működnek – hiszen így csökkenthető a fertőzésveszély kockázata.

 


 

Az otthonról is befizethető csekkek népszerűsítő kampányához a Széphő Zrt. és Fejérvíz Zrt. is csatlakozott: azokat szólítják meg, akik eddig csekkjeiket postán fizették be. Ezzel a módszerrel azokat az idős, veszélyeztetett családtagokat is segíthetjük, akiknek nincs lehetőségük erre a megoldásra.

A Széphő Zrt. a Csekkjeit fizetheti otthonról is oldalon magyarázza el az internetbankon keresztül, illetve a QR-kóddal működő csekkbefizetés módját.

A Fejérvíz Zrt. is a honlapján tájékoztat a sárga és fehér csekkek internetes befizetéséről: a netbankok, az elektronikus számla szolgáltatás, az ICsekk mobil és a Simple Pay alkalmazás, a banki átutalás, illetve a Fizetési Pontok által nyújtott lehetőségekről.

 


 

Mindazoknak, akik ezekkel a közszolgáltatókkal kapcsolatban állnak, mindenképpen javasolt az online ügyintézés elsajátítása és alkalmazása.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása