2016. december 14.

Öregdiák Találkozó az István Király Iskolában


A 30 éves évforduló jegyében rendez volt diákjai és volt munkatársai részére múltidéző délutánt a Székesfehérvári István Király Általános Iskola. A jubileumi rendezvényre minden egykori tanulót és tanárt szeretettel várnak.

A 2016/2017-es tanévben ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a székesfehérvári István Király Általános Iskola. A jubileum a kapcsán az intézmény számos programmal igyekszik méltó módon emlékezni, és egyben emlékezetessé tenni ezt az évet.

 Október közepén „Szerethető iskola a gyakorlatban” címmel szakmai konferenciát szerveztek, melyre meghívást kapott a város valamennyi közintézménye. A tematikus nap lehetőséget adott arra, hogy az iskola bemutassa sakkpalota programját, valamint olyan komoly témákról folyjon szakmai beszélgetés, mint a személyiség- és képességfejlesztés, a komplex instrukciós program, az iskolai agresszió megelőzési és megoldási lehetőségei, valamint a pozitív pszichológia és a boldogságórák jelentősége.

 Novemberben Kádár Annamária, a Mesepszichológia című könyv szerzője volt az iskola vendége, aki a mesék szerepéről tartott előadást, és a pedagógusoknak a gyermekek érzelmi intelligenciájának fejlesztéséről beszélt.

 A jubileumi programsorozat következő állomása a december 16-án, pénteken 17 órakor megrendezésre kerülő Öregdiák Találkozó, amelynek során a szervezők meghitt beszélgetésekkel igyekeznek majd megidézni a múltat, és egyben bemutatni, mennyit fejlődtek az elmúlt évek alatt.

 

Az iskola az örömteli találkozás jegyében erre a rendezvényre invitálja egykori diákjait.

  

(forrás: okkfehervar.hu, fotók: Sándor Frigyes)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Nemzetiségek Napja


Cipőre és farmernadrágra van a legnagyobb szükség


„A föld hínáros. Föléje lebbenj!”