2018. február 7.

Alba Regia Ösztöndíjak – február 28-ig lehet pályázni


Idén is pályázhatnak az Alba Regia Ösztöndíjra a középiskolások és a helyi felsőoktatásban tanulók. Olyan fiatalok jelentkezését várják, akiknek legalább 3,75-os a tanulmányi átlaguk és nappali tagozaton tanulnak. Február 28-ig lehet benyújtani a pályázatokat.

Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjra azok a tanulók pályázhatnak, akik a megjelölt szakgimnáziumi, szakközépiskolai képzésben vesznek részt, és tanulmányaikat a Székesfehérvári SzC valamelyik tagintézményeiben folytatják, nappali oktatásban. A feltételek között szerepel a nem nyelvi előkészítőn szerzett legalább 3,75-ös múlt féléves átlag. A legmagasabb pontszámokat elérő tanulók öt hónapon át havi 10 ezer forint ösztöndíjat kapnak majd.

 Az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjra pályázhat az a 25. életévét még be nem töltött hallgató, aki első évfolyamos aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatóként kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem székesfehérvári képzési helyszínén, vagy az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán nappali alapképzésben. Feltétel az utolsó aktív félévben előirányzott kreditmennyiség 90%-a, valamint az első félév legalább 3,75-os tanulmányi átlaga. Szakonként 2 fő részesül ösztöndíjban, ami 20 ezer forintot jelent havonta az adott szemeszterben.

 

A pályázatok beérkezésének határideje: február 28. 18 óra, az elbírálási határidő március 30. További információ kérhető Tóthné Szabó Krisztinától a 22-537-119-es telefonszámon.

 

(forrás: okkfehervar.hu, fotó: szekesfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Nem körülöttünk forog a világmindenség


Lábadozik a parlagi sas


„Csókunkból is dalok születtek, és a dalokból új csókos csodák…”