2018. február 7.

Hangszert a kézbe!


Székesfehérvárra érkezik a Hangszert a kézbe című rendezvény. Február 12. és 17. között a Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Házában interaktív zenei játszótér és számos érdekes előadás várja a látogatókat. A program ingyenes.

A Hangszert a kézbe elnevezésű program egy olyan országjáró hangszerkiállítás, hangszersimogató és könnyűzenei oktatási bemutató egyszerre, amely a könnyűzenére és a zenélésre szeretné irányítani a fiatalok figyelmét. A szervezők azt szeretnék elérni, hogy a rendezvényre látogatók minél több hangszert kézbe vegyenek, kipróbáljanak, és az élmény hatására érjen meg bennük az az elhatározás, hogy zenélni szeretnének.



 

A Hangszert a kézbe rendezvénysorozat programjai térben és időben is két jól elkülöníthető részből állnak. Az interaktív zenei játszótér, azaz a hangszerkiállítás a mintegy 400 négyzetméteres kiállítótérben, hét témakörben – gitár, basszusgitár, dob és ütőhangszerek, billentyűs hangszerek, világ- és népzenei hangszerek, elektronikus zenei eszközök, hang- és stúdiótechnika – közel százötven kipróbálható hangszerrel és eszközzel várja a látogatókat. Miközben a szervezett turnusok egyik fele a hangszereket próbálgatja, a turnus másik része érdekes előadásokon vehet részt.

 



Székesfehérváron február 12. és 17. között a Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza ad otthont az eseménysorozatnak: keddtől péntekig 8.30 és 18 óra között várják a szervezők a kiállítótérbe az érdeklődőket.

 

(forrás: okkfehervar.hu, fotók: facebook/Hangszert a kézbe)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása