2018. február 19.

Elindult a nevezés a Fejér Megyei Diáknapokra


Március 12-ig lehet nevezni az idei Fejér Megyei Diáknapokra, 12 kategóriában. A közel ezer középiskolást megmozgató kulturális ebben az esztendőben április 13-a és 15-e között, Dunaújvárosban rendezik meg.

A Fejér megyében tanuló középiskolás diákok kulturális seregszemléjét az 1960-as évek óta rendezik meg – évenként váltva – a megye két legnagyobb városában. A tehetségkutatáson kívül a rendezvény fontos célja az is, hogy teret adjon a találkozásnak, a közösségformálásnak, különlegessége pedig az, hogy fiatalok szervezik fiataloknak.



 

Az idei Diáknapok több újdonsággal is szolgál a nevezést, a pontszámítást és a kategóriákat illetően. A középiskolák által kijelölt pedagógusok március 12-ig tudják a fellépőket és produkciókat regisztrálni az esemény megújult online nevezési felületén. Megváltozott a pontszámítási rendszer is: az adott iskola által nevezett produkciók által elért pontszámot a benevezett produkciók számához arányosítják, így a fesztiváldíjat a legeredményesebb iskola viheti haza. Idén bővült a kategóriák sora is: a legújabb terület a Médiakommunikáció.



 

Március 12-ig lehet nevezni, de eddig az időpontig várják a szervezők dunaújvárosi önkéntesek jelentkezését is, a műsorvezetők és a kategóriafelelősök munkájának segítésére, fotózásra, videózásra és könnyebb fizikai munkák elvégzésére.

 

(forrás: diaknapok.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása