2018. március 13.

Nyárra befejeződik a Nyugdíjas Szolgáltatóház felújítása


A nyílászárók és a fűtési-rendszer cseréjének, valamint az új háztartási eszközöknek köszönhetően komfortosabbá vált a Lövölde úti Szolgáltatóház. Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület által használt klubhelyiség és a műhelyek festését követően nyár elejére körbekerítik a házat, és megtörténik a parkrendezés is.

Közel húszmillió forintból újult meg a Lövölde úti Szolgáltatóház. Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület klubjainak és - a város nyugdíjasai által kedvezményesen igénybe vehető - kisiparos szolgáltatásoknak otthont adó épületben kicserélték a nyílászárókat és korszerűsítették a fűtésrendszert is. Az önkormányzat támogatásával megvalósuló fejlesztések tavasszal a parkosítással, az épület körülkerítésével folytatódnak. 

A beruházásnak köszönhetően nemcsak komfortosabbá, de biztonságosabbá is vált az épület, amit már riasztókészülék is véd. Molnár Tamás képviselői keretéből további eszközfejlesztés is történt: mintegy egymillió forint értékben televíziót, hűtőt, DVD lejátszót, porszívót vásároltak az egyesületnek. 

A 20 nyugdíjas klubból álló Alba Regia Nyugdíjas Egyesület hat klubja, valamint a vezetőség és a szociális látogatók használják rendszeresen a klubhelyiséget. A Szolgáltatóházban többek között pedikűrös és fodrász is működik, amelyet a város nyugdíjasai kedvezményesen vehetnek igénybe.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Nem körülöttünk forog a világmindenség


Lábadozik a parlagi sas


„Csókunkból is dalok születtek, és a dalokból új csókos csodák…”