2018. április 5.

Mentorprogram a Vidinél


Ünnepélyes keretek között kezdődött meg a Videotonnál az a mentorprogram, melynek keretében az U11, U12, U13 és U14 korosztály kiválasztott tehetségei egy-egy válogatott fehérvári labdarúgó „védőszányai” alá kerülnek. A klub első csapatából tizenegy labdarúgó vállalta, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri, segíti, tanácsokkal látja el a korosztályos játékosokat, pályán és pályán kívül.



„Fontosnak tartjuk, hogy az első csapat, valamint az utánpótlás között megfelelő legyen a kapcsolat, ennek egyik eleme az, hogy ezúttal a korábbiakhoz képest kicsit másképp, személyesebb keretek között indítottuk újra a mentorprogramunkat. Az NB I-es keretben a legnagyobb nevek is természetesen első szóra vállalták, hogy segítenek a kiválasztott fiataloknak, hiszen ők már pontosan tudják, milyen nehéz út vezet odáig, hogy valakiből NB I-es, majd később válogatott labdarúgó váljon. Nem utolsósorban az is fontos szempont, hogy ezzel a projekttel még szorosabb kötődést alakítsunk ki a tehetségek körében a klubhoz és Székesfehérvár városához is” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.




Mind a húsz ifjú labdarúgó egy stílusban hozzáillő felnőtt játékost kapott mentornak, akik a már említett szakmai oldal mellett emberileg is igyekeznek hozzásegíteni ahhoz a srácokat, hogy pár éven belül Vidi-, vagy akár válogatott mezben is pályára léphessenek majd a Sóstói Stadionban. Kenyeres Imre utánpótlás-sportigazgató az ünnepségen köszöntötte a felnőtt és ifjú játékosokat, majd Bárdosi Balázs utánpótlás edző, a program koordinátora ismertette a következő időszak menetrendjét.

 

(forrás: vidi.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása