2018. április 9.

Kezdődik a JAK-napok


Ezen a héten tartják a JAK-napokat a József Attila Középiskolai Kollégiumban. A hagyományos programsorozattal az intézmény diákjai és pedagógusai a névadóra emlékeznek.

A Székesfehérvári József Attila Középiskolai Kollégium április 9-12. között rendezi a hagyományos JAK-napokat. A rendezvénysorozat hétfőn délután dekázóbajnoksággal kezdődik. A sporté lesz a főszerep a nyitónapon, ami filmvetítéssel ér véget.

 

Kedden 16 órakor József Attila vetélkedőt rendeznek a színházteremben, de a diákok közlekedésbiztonsági témában is összemérhetik a tudásukat. A délután darts- és csocsóversennyel, illetve pörköltfőzéssel folytatódik, este pedig a Jégtörő együttes ad koncertet.

 


 

A magyar költészet napján, április 11-én, szerdán 15 órától József Attila verseket olvasnak fel a diákok az aulában. Aki kedvet érez, kerékpártúrán, sakkszimultánban, Magyarország-vetélkedőben vagy a pókerben is kipróbálhatja magát.

 

A zárónapon vers- és prózamondó, valamint versillusztrációs versenyt hirdetnek délutánra. A JAK-napok rendezvénysorozata csütörtökön 16.15-kor a versenyek eredményhirdetéseivel, majd koszorúzással zárul a kollégium előtti parkban.

 

(fotók: facebook/József Attila Középiskolai Kollégium)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása