2018. május 9.

Tudástőzsde a Corvinuson


A BCE Székesfehérvári Campusán idén második alkalommal lesz Tudástőzsde június 4-e és június 6-a között, amely során hasznos és szórakoztató előadásokat kínálnak a 13-17 éves korosztály számára. Osztályokat, diákcsoportokat várnak, hogy együtt tölthessenek egy napot a Corvinuson, az egyetem legkiválóbb oktatóival.A Corvinus Tudástőzsde országosan egyedülálló programját a székesfehérvári és környékbeli középiskolás diákoknak kínálják. A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán rendezett szakmai napok célja, hogy a diákok betekintést nyerjenek az egyetemi munkába, megismerkedjenek a Corvinushoz és Székesfehérvárhoz köthető előadókkal, oktatókkal, és az egyetem e rendezvénnyel is elősegítse a helybeli diákok pályaválasztását.

A 2018-as program koncepciójának középpontjában a hatás fogalma áll. A diákok kíváncsiságára építő, népszerűsítő tudományos foglalkozások a kulcstéma (a minket érő különféle hatások: gazdaság, marketing, pszichológia) köré épülnek.
A Campusra látogató osztályokat, csoportokat kísérő tanárukkal együtt egy napig látják vendégül. A diákok negyven perces, interaktív előadásokon, gyakorlatokon vehetnek részt.

A tanárok a diákcsoportok nevében legkésőbb május 28-ig regisztrálhatnak az eseményre. További információk a Székesfehérvári Campus Facebook-oldalán találhatók.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)

 LEGFRISSEBB VIDEÓK

Mit olvasnak a legtöbben?


Amikor fogyatkozó szuper-vér-farkashold volt az égen


„Negyven napig nevetek, S fársángolok véletek…”