2018. október 10.

Babahordozó Hét – pénteken kezdődnek a rendezvények


„Három nap a család körül” – idén is ezzel a szlogennel hirdetik meg az október 12-én, pénteken kezdődő Babahordozó Hét rendezvényeit. A programok során egyebek mellett pszichológus, szexológus, bába és jógaoktató tanácsait hallgathatják meg a résztvevők, akik gyakorlati foglalkozásokon is részt vehetnek A Szabadművelődés Házában.

A Nemzetközi Babahordozó Hét rendezvényein idén is a kötődő nevelés és a természetes babagondozás áll a középpontban. A Szabadművelődés Házában október 12-én péntektől október 14-én vasárnapig várják programok az érdeklődőket. Az előadások és foglalkozások a várandósság, a szülés és gyermekágyas időszak, a család testi-lelki egészsége, a gyermekek hordozása, a szoptatás és gyermekétkeztetés, valamint a közös játékok és elfoglaltságok témái köré szerveződnek. 

Szaktanácsadók, pszichológusok, bába, szülész, védőnő, szakgyógytornász, dúla, logopédus és egy mentőtiszt is megosztja tapasztalatait, tudását a szülőkkel, szülőjelöltekkel.

 

Az előadásokkal párhuzamosan a rendezvénysorozat mindhárom napon gyakorlati jellegű foglalkozásokat is kínál, amelyeket mozgásinstruktorok, jógaoktatók és trénerek vezetnek. Több olyan program is lesz, ami már nagyon közkedvelt a fehérvári családok körében, mint például a kangatraining, a regeneráló torna vagy a Ringató foglalkozás Horváth Irmával.

 

A rendezvényhez kapcsolódóan pénteken és szombaton kézműves vásárral, vasárnap pedig hordozós és mosipelusvásárral várják az érdeklődőket. A programsorozatot vasárnap délután flashmob és tombola zárja.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Szabadulj okosan


„Én és a családom”


Az emberek fele allergiás lesz 2025-re