2018. október 30.

November 9-ig lehet pályázni a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjra


A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriuma ismét meghirdeti ösztöndíj pályázatát azoknak a jó tanulmányi eredményt elért, székesfehérvári lakhellyel rendelkező fiataloknak, akik szociális helyzetük miatt rászorulnak a támogatásra. A támogatást általános és középiskolások, valamint a felsőoktatásban tanulók igényelhetik.

Csak a hiánytalanul leadott és aláírt pályázatok érvényesek: a pályázat benyújtásához az adatlapot kell kitölteni, és az abban felsorolt mellékleteket csatolni. Fontos tudnivaló, hogy a tanulmányi követelmény meghatározása eltér a korábbiaktól.

 A pályázatokat 2018. november 9-én 12 óráig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, vagy postán elküldeni a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre. A borítékon minden esetben szerepelnie kell a „Tóth Ösztöndíj” megnevezésnek.

 

Az adatlapokat lehet kérni az iskolákban és a hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, de letölthetőek a városi honlapról is. A Közalapítvány 2018. december 20-ig értesíti az iskolákat, a felsőoktatási hallgatók pedig az adatlapon megadott e-mail címükön kapnak értesítést.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Ahol te sem érzed kivetettnek magad…”


Műemlékvédelmi Világnap – Fehérváron is


Ember az embertelenségben