2018. november 7.

Ösztöndíjpályázatok fehérvári fiataloknak


A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány idén is ösztöndíj pályázatokat ír ki fehérvári fiatalok számára. A Gál tanár úr ösztöndíjra november 23-ig a matematika területén tehetséges és elhivatott, 14-18 éves korosztályba tartozó diákok, míg az SZFA ösztöndíjra november 27-ig a 18-25 év közötti fiatalok pályázhatnak.

SZFA ösztöndíj

A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány kuratóriuma elkötelezett abban, hogy a Székesfehérváron élő fiatalok – 18-25 éves korosztály – tehetségüket minél szélesebb körűen kibontakoztassák, a képességeikben rejlő lehetőségeket megmutassák, szakmai tudásukat fejlesszék. A pályázat célja tudományos kutatás elvégzéséhez, elkészítéséhez, megvalósításához, szakmai képzésen való részvételhez történő hozzájárulás. Az ösztöndíj pályázati űrlap és a pályázati kiírás letölthető a www.szfa.hu weboldalról. A pályázatok benyújtási határideje: 2018. november 27.

 


 

Gál tanár úr ösztöndíj

A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány az SZFA ösztöndíjprogram mellett meghirdeti a Gál tanár úr ösztöndíjat, a matematika területén tehetséges és elhivatott, 14-18 éves korosztályba tartozó fiatalok számára. A támogatást szakmai konszenzus alapján ítéli oda évente a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány. Az ösztöndíj programot Gál József tanár úr özvegye, Gál Józsefné Gyalog Enikő felajánlásából hozta létre az Alapítvány. A pályázat részletes kiírása és a szükséges adatlapok letölthetőek a szfa.hu weboldalról. A pályázatok benyújtási határideje: 2018. november 23.

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Csinálj akármit, ami működik számodra…”


Kalandozások Fejér megyében - Adony


Csak egy kis kóstoló a nyárból