2019. február 18.

Március 1-ig várja a diákújságírók pályázatait a Táska Rádió


Városi pályázatot hirdetett felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak a Táska Rádió. „Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! – #Székesfehérvár” - ez a felhívás szlogenje. A pályázat kiírói kötetlen műfajú újságcikkeket várnak fotókkal, a beküldési határidő március 1-je.



A Táska Rádió városi pályázatot hirdetett az Önkormányzat és a DUE Médiahálózat támogatásával felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak azzal a céllal, hogy a fiatalokat megmozgató események és érdekességek, témák nagyobb publicitást kapjanak. A pályázatokat zsűri értékeli, a legjobb publicisztikákat értékes médiakommunikációs eszközökkel jutalmazzák, valamint elismerést kap a legeredményesebb iskola is.

 


 

Bármilyen műfajú publicisztikával pályázhatnak a diákok, a téma pedig lehet városi esemény, rendezvény, verseny, itt élő fiatal, felnőtt, iskolai vagy más program. Olyan - már megjelent vagy meg nem jelent - újságcikkeket várnak a szervezők, amelyek ebben a tanévben íródtak.

A cikkeket 1800-3000 karakter terjedelemben, csatolt fotóval kell beküldeni az irdmeg@taskaradio.com e-mail címre március 1-ig, a pályázó diák nevével, iskolájuk és osztályuk feltüntetésével.

 


 

A beérkezett pályázatokról szakmai zsűri dönt, a legjobban író diákok értékes nyereményeket, médiakommunikációs eszközöket kapnak, és a legeredményesebb iskolát is díjazzák. A beküldött cikkek megjelennek a Táska Rádió felületén, a díjazott szövegeket pedig a város honlapján is el lehet majd olvasni.

A pályázat részletes kiírása a www.taskaradio.com/irdmeg oldalon olvasható.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása