2019. április 11.

Idén is lesznek nyári táborok a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában


Meghirdette az általános iskolásoknak szóló nyári napközis táborát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A júliusi és augusztusi ötnapos táborban a gyerekek megismerkednek a menhely mindennapi életével és sokat tanulhatnak az állat- és természetvédelemről is.A Fehérvári Állatotthon munkatársai mindig nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, az állatvédelmi nevelésre és a szemléletformálásra azért, hogy egyre több követőjük legyen a felnövekvő generációkban. Ennek jegyében szervezik meg a nyári napközis tábort 1995 óta általános iskolás gyerekek számára.

 Idén nyáron is lesz tábor, melynek július 8-12. és augusztus 12-16. közötti turnusaira várják a jelentkezőket. Az állatvédelem alapjaitól kezdve nagyon sok témát érintenek a résztvevők, játékos formában tanulnak, közben bepillantást nyernek az állatotthon életébe, megismerik az ott élő állatok sorsát és részt vesznek a gondozásukban is. 

Jelentkezni lehet e-mailben a fejer.megye@herosz.hu címen, személyesen az állatotthonban, vagy postai úton a 8000 Székesfehérvár, Takarodó út 5. címen. Egy turnusban maximum 15 fő tud részt venni, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Az űrhajózásban soha nem érzi úgy az ember, hogy mindent tud…”


„Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel…”


Gyűjtsük be a tavasz kincseit