2019. július 10.

Főszerepben a természettudományok - napközis tábor a Titkok Házában


Különleges táborozási lehetőség nyújt a Napraforgó Városi Napközis Tábor és a Titkok Háza közös hete július 29-e és augusztus 2-a között Székesfehérváron: a gyerekek megismerhetik a Lego robotok világát és különleges fizikai és kémiai kísérletekben vehetnek részt ezen a héten. A turnusra július 24-ig lehet jelentkezni.

Csillagászat, robotika, varázslatos kémiai és fizikai kísérletek, programozás és a drónok titokzatos világa is szerepel a Napraforgó Városi Napközis Tábor és a Titkok Háza által közösen szervezett táborhét programjában. A július 29-től augusztus 2-ig tartó turnusra azoknak a székesfehérvári iskolákban tanuló 3-7. osztályosoknak a jelentkezését várják, akiket érdekelnek a természettudományos témák.
A napközis tábor heti programja szerint a diákok a Németh László Általános Iskola előtt gyülekeznek, majd a délelőttöt a Titkok Házában töltik, és megismerkednek a természettudományok színes és érdekes világával. A Vörösmarty Mihály Általános Iskolában elköltött ebédet követően a délután a Bregyó-közi napközis táborban az általános program szerint folytatódik. 

A Titkok Házában a foglalkozások egymásra épülnek, ezért erre a programra csak a teljes hétre lehet beiratkozni. Ezt július 24-én, szerdán 10 óráig lehet megtenni a tábor@varosgondnoksag.hu  e-mail címen, illetve a napközis tábor portáján, a Bregyó-közben naponta 10 óráig.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Nem arra gondolok, hogy a ráncaimmal mit tegyek…”


„Nincs veszett ügy, míg akad csak egy bolond is, aki küzd érte…”


Illik-e az illemről beszélni?