2019. szeptember 13.

Évnyitón köszöntötték az ifjú kosarasokat


Hagyományos évnyitót tartott az idén 21 éves Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia. Az évnyitón adták át az akadémia legjobb játékosának járó díjat is.

200 kosárlabdázópalánta töltötte meg csütörtökön délután az MKOSZ edzőcsarnokot, ahol a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia tartotta hagyományos évnyitóját. A rendezvényen a sportolók mellett részt vettek családjaik, valamint az akadémia dolgozói, szponzorai és támogatói.



 

Az évnyitón Dávid Kornél névadó-alapító a gyerekeknek elmondta, hogy a játékosoktól ebben az évben is elszántságot vár, hiszen a sikeres mérkőzésekért csak ők maguk tudnak tenni.



 

Az évnyitón a Dechatlon, az előző szezonban nyújtott munkájuk alapján Raffi Dóra és Jánni Ákos U14-es játékosokat ismerte el,akik egy-egy idénynyitó-csomagban részesültek. Kiosztották a legjobb játékosnak szóló díjat is, amelyet Kertész Dávid vihetett haza. Az U16-os játékos a nyáron megrendezett korosztályos Európa-bajnokság nemzeti csapatában, mint legfiatalabb tag szerepelt, amelyet alázatával, rengeteg pluszmunkával érdemelt ki.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása