2019. október 9.

Három nap a család körül – pénteken kezdődik a Babahordozó Hét Fehérváron


Az Alba Babahordozó Egyesület 12. alkalommal várja a családokat és a családalapítás előtt állókat a Nemzetközi Babahordozó Hét háromnapos rendezvényére. Október 11-e és 13-a között A Szabadművelődés Háza ad otthont az eseménynek.

A Nemzetközi Babahordozó Hét rendezvényein idén is a kötődő nevelés és a természetes babagondozás áll a középpontban. A „Három nap a család körül” nevet viselő programsorozatot A Szabadművelődés Házában rendezik meg október 11-től 13-ig, péntektől vasárnapig. Az előadások és foglalkozások a várandósság, szülés és gyermekágyas időszak, a család testi-lelki egészsége, a gyermekek hordozása, a szoptatás és gyermekétkeztetés, valamint a közös játékok és elfoglaltságok témái köré szerveződnek. 

A három nap során felmerülő témák gyakorlat-centrikusak lesznek, hiszen a szülészeti beavatkozásoktól a testvérféltékenységen, a szoptatással kapcsolatban kialakult tévhiteken át az örömteli nevelésig igyekeznek megválaszolni a felmerülő kérdéseket. Az előadásokkal párhuzamosan a rendezvénysorozat mindhárom napon gyakorlati jellegű foglalkozásokat is kínál, amelyeket mozgásinstruktorok, jógaoktatók, trénerek vezetnek. 

A rendezvényhez kapcsolódóan pénteken és szombaton kézműves vásárral, vasárnap pedig hordozós és mosipelus vásárral várják az érdeklődőket. A programsorozatot vasárnap délután flashmob és tombola zárja.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Kalandozások Fejér megyében - Sárkeresztes


Gina költője


Kitartani mindhalálig