2019. október 16.

Rajzpályázat óvodásoknak az egészségről


A „Szívügyünk Fehérvár” egészségügyi szűrőnaphoz kapcsolódva a város önkormányzata idén is képzőművészeti pályázatot hirdet a fehérvári óvodák számára. A gyerekek bármilyen technikával elkészíthetik alkotásaikat az egészség, az egészségmegőrzés és az egészséges táplálkozás jegyében.


 

Székesfehérvár idén is megrendezi nagyszabású egészségügyi szűrőnapját. A „Szívügyünk Fehérvár” célja, hogy felhívják a figyelmet a szűrések, az egészségmegőrzés fontosságára - lehetőséget nyújtva minél több vizsgálat ingyenes igénybevételére.

 


 

Ehhez kapcsolódva, immár hagyományosan hirdetik meg a rajzpályázatot is, amelyre várják az óvodai csoportok tetszőleges technikával készített képzőművészeti alkotásait az egészség, egészségmegőrzés, egészséges táplálkozás jegyében. A pályamunkákat 2019. október 29-én, kedden 15 óráig lehet eljuttatni a Fehérvári Programszervező Kft. 114-es irodájába (III. Béla király tér 1.). Az első helyezett díja 40.000 forint értékű, kreatív eszközökre beváltható ajándékutalvány, míg a második helyezett 30.000, a harmadik helyezett pedig 20.000 forint értékű ajándékutalvánnyal lesz gazdagabb.

 


 

A pályaműveket november 5-én, kedden a „Szívügyünk Fehérvár” egészségügyi szűrőnapon kiállítják. Az eredményhirdetés 15 órakor kezdődik.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Konok vagyok és kitartó” – Sikeres nők, 7. rész


Természetfotók a Zentaiban


„Öt zenész, öt különböző világ…”