2019. november 25.

December 6-ig várják az alkotásokat a Tollpihe Pályázatra


A másfél évtizede töretlen népszerűségnek örvendő Tollpihe Meseíró Pályázatra a Fejér megyei általános iskolások december 6-ig küldhetik be alkotásaikat. Az eredményhirdetés a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan, 2020. január 24-én lesz.

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület a Táncsics Mihály Általános Iskolával és a Fehérvár Televízióval közösen hirdette meg a 15. Tollpihe Meseíró Pályázatot.

Fejér megyében élő, 3–8. osztályos tanulók jelentkezését várják, tetszőleges témakörben készült írásokkal. A pályaművek terjedelme legfeljebb három nyomtatott oldal, 6000 leütés lehet, az ennél hosszabb meséket a zsűri nem értékeli.

 


 

A meséket csatolt Word dokumentumként kérik eljuttatni az info@ggmuvhaz.hu e-mail címre, de személyesen vagy postán is eljuttathatók négy példányban a Gárdonyi Géza Művelődési Házba (8000 Székesfehérvár, Sóstó lakótelep 1.).

A szervezők kérik, hogy az írásokon szerepeljen a szerző neve, lakcíme, szülei egyikének telefonszáma, e-mail címe, továbbá az is, hogy a pályázó hányadik osztályba jár. A borítékon tüntessék fel: 15. Tollpihe Meseíró Pályázat.

Az értékelést követően 2020. január 24-én, a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva hirdetik ki az eredményeket.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Mivel etessük télen a madarakat?


„A hegyek: a látható Isten…”


Civil Advent