2019. december 2.

Apás sztorik – gyereknevelés férfiszemmel


Folytatódik a Backstage című ingyenes programsorozat: a december 10-i rendezvény középpontjában a család és a gyereknevelés áll. Az eseményen Kricsár Kamill színművész beszélget Keller János és Tűzkő Sándor színművészekkel a gyereknevelésről, de lesz Dúdoló foglalkozás és filmvetítés is.

Novemberben indította útjára a Motívum Kulturális Egyesület megbízásából a Fehérvári Programszervező Kft. azt az ingyenes sorozatot, amelynek résztvevői bepillanthatnak abba, hogyan készül egy-egy rendezvény, és annak megvalósítása során milyen munka folyik a háttérben. A decemberi rendezvény témája a család lesz, ennek jegyében szerveznek programokat december 10-én, kedden a Művészetek Házában és a Barátság moziban.

 

A rendezvény délelőtt tízkor a Dúdoló című, 0–3 éves kisgyermekeknek és édesanyáknak szóló foglalkozás különkiadásával indul. A mozgásos, énekes, mondókás, hangszeres játékokat Pintérné Markovich Marcella vezeti – a mostani foglalkozás a Barátság moziban lesz, jelentkezni a www.fehervariprogram.hu/dudolo oldalon lehet jelentkezni.

 


 

Délután az apáké lesz a főszerep: 14.15-től „Apás sztorik” címmel Kricsár Kamill beszélget Keller János és Tűzkő Sándor színművészekkel családról, gyereknevelésről a Barátság moziban. A beszélgetés során szóba kerülnek a családban betöltött férfiszerepek, apák és fiúk, apák és lányok viszonya és az is, hogy milyen lehetőséget kapnak manapság a férfiak apaszerepük átélésére, a pozitív férfias minták megjelenítésére.

 


 

A beszélgetés után a résztvevők a „100 dolog” című német vígjátékot nézhetik meg a Barátság moziban.

 

A délutáni programra 60 főig várják a jelentkezéseket a www.fehervariprogram.hu/apassztorik oldalon.

 

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása