2020. január 3.

Szóval győzni - kommunikációs bajnokság


A Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. megbízásából a Fehérvári Programszervező Kft. ismét meghirdeti a 2019-ben útjára indított „Szóval győzni” versenyt. A szervezők nem titkolt célja, hogy az önkifejezésre, kommunikációra és marketingre fogékony, igényes, 10-13. évfolyamos fiatalokat a pályaválasztás és az egyetem, vagy a munkavállalás során felmerülő kihívásokban is segítsék.

A verseny ötletgazdája és alapítója dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, aki 2018-ban, egy szólásszabadságot érintő győztes jogvita után határozta el, hogy a számára kártérítésként megítélt összeget egy kommunikációs verseny alapítására ajánlja fel. A verseny az alapító szándéka szerint így nemcsak szakmai készségeket hivatott fejleszteni és megméretni, hanem a demokráciát életben tartó szólásszabadság gyakorlati ünnepe is.

 


 

A versenyre Fejér megye középfokú oktatási intézményeinek 10-13. évfolyamos tanulói jelentkezhetnek. A bajnokság korábbi döntősei nem adhatják be újra jelentkezésüket, a döntőbe nem jutott versenyzők viszont ismét nevezhetnek. A Bajnokságra a www.fehervariprogram.hu/szovalgyozni oldalon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet nevezni január 17-én, pénteken éjfélig.

 


 

A Bajnokság díjait a Döntő után közvetlenül a helyszínen, ünnepélyes keretek között adják át a nyerteseknek. A Bajnokság résztvevői az értékes tárgynyeremények mellett egyéb ajándékokkal is gazdagodnak:

- a versenyzőkről készül egy portrévideó; hasznos szakmai tudásra és kapcsolatokra tesznek szert,

- szereplésüket egy videóportfólióban foglalják össze a szervezők,

- minden döntőben szereplő versenyző lehetőséget kap a Prosperis Alba további tréningjein és rendezvényein való részvételre, melyeket ingyenesen, kizárólag a Szóval győzni döntősei számára rendeznek,

- a verseny első helyezettje egy DJI Osmo kézi telefonstabilizálót, okosórát és további értékes nyereményeket kap jutalmul és végigkövetheti Székesfehérvár polgármesterének egy teljes napját, melynek során minden megjelenésére elkísérheti dr. Cser-Palkovics Andrást.

 

A döntő időpontja: 2020. március 18-án, szerda 13 óra

Helyszín: Székesfehérvár, Hiemer-ház - Bálterem



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása