2020. január 3.

Tündérszó – március közepéig várják a meséket


Tizenegyedik alkalommal hirdeti meg a Tündérszó pályázatot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház. A világ bármely országából küldhetnek magyar nyelven írt meséket a gyerekek. A pályaműveket március 13-ig várják.

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár „Tündérszó határok nélkül” meseíró pályázatára a világ bármely országában élő, 8–15 éves gyermekek írásait várják. A mesék témája és formája kötetlen, minden iskolás szabadjára engedheti a fantáziáját, hogy saját meséjét kitalálja.

 



A magyar nyelven írott történeteket 2020. március 13-ig e-mailben, csatolt Microsoft Word dokumentumként, vagy postai úton (8000 Székesfehérvár, Sóstó lakótelep 1.), 4 példányban várják. Egy pályázó csak egy mesét küldhet be a zsűrinek. Emellé csatolni kell a meseíró nevét, születési idejét (év, hónap, nap), postacímét (ország, település, utca, házszám, irányítószám), szülei egyikének e-mail címét vagy telefonszámát. A pályaművek terjedelme legföljebb 6000 karakter (3 nyomtatott oldal) lehet. 



 

A legjobb írásokat megjelentetik, a pályázó a mese elküldésével hozzájárul műve bármilyen formában történő, külön ellenszolgáltatás nélküli, későbbi nyilvánosságra hozásához. A pályamunkákról neves írók döntenek majd, a díjnyerteseket az ünnepélyes eredményhirdetésen egyedi művészeti alkotással jutalmazzák.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása