2020. február 17.

Március 3-ig lehet nevezni a Diáknapokra


Elindult a jelentkezés az idei Fejér Megyei Diáknapokra. A közel ezer középiskolást megmozgató kulturális esemény idén április 3–a és 5-e között lesz majd, ezúttal Dunaújvárosban.

A Fejér megyében tanuló középiskolás diákok kulturális seregszemléjét az 1960-as évek óta rendezik meg – évenként váltva – a megye két legnagyobb városában, Székesfehérváron és Dunaújvárosban. A megye középiskolásai tizenkét művészeti kategóriában mutathatják meg tehetségüket, a nevezéseket március 3-ig fogadják.

 


 

Ebben az esztendőben Dunaújvárosban rendezik meg a Fejér Megyei Diáknapokat, április 3-a és 5-e között. A Diáknapok központi helyszíne a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza lesz, itt található majd az információs és regisztrációs pult, és ez az intézmény ad otthont több színpadi kategóriának is.

 


 

A kulturális fesztivál rendezői idén is neves szakembereket, művészeket kértek fel a versenykategóriák zsűrijébe. A legkiemelkedőbb produkciók és alkotások kategóriadíjat, illetve különdíjat kapnak, továbbá felléphetnek a Diáknapokat lezáró gálaműsorban. Idén is gazdára talál a megye és a két rendező város nagydíja, a közönségdíj, valamint a különleges fesztiváldíj is.

 


 

A középiskolák által kijelölt pedagógusok március 3-ig tudják a fellépőket és produkciókat regisztrálni az esemény online nevezési felületén, amelynek elérhetőségét csak ők kapták meg a szervezőktől. Az eseménnyel kapcsolatban érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a Diáknapok honlapját (www.diaknapok.hu), Facebook-oldalát, valamint a Fehérvári Programszervező Kft. Instagram-oldalát, ahol a szervezők a nevezéssel kapcsolatos tudnivalók mellett további hírekkel várják a rendezvény iránt érdeklődőket.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása