2020. május 19.

Óvodák és bölcsődék: szerdától újra nyitva Fehérváron


Május 20-tól, szerdától visszaáll a normál működési rend az önkormányzati fenntartású óvodákban és bölcsődékben Székesfehérváron. Azonban kérik a szülőket, hogy továbbra is jelezzék az intézményekben, ha másnaptól kérik gyermekeik számára az ellátást.

Jelentősen emelkedett hétfőn a bölcsődébe, valamint az óvodába vitt kisgyermekek száma Székesfehérváron. A következő időszakban további emelkedés várható, ezért – egyeztetve az intézményvezetőkkel – normál működésre térnek vissza az önkormányzati fenntartású bölcsődék és óvodák május 20-tól, szerdától. Ez alól kivétel a Mancz János Tagóvoda és a felújítással érintett Szivárvány Óvoda.

 Az intézményekben a normál működés mellett csoportösszevonások várhatóak, tehát előfordulhat, hogy a gyermekek nem a saját óvodapedagógusukkal, kisgyermeknevelőjükkel találkoznak. Biztonsági okokból a zsiliprendszerű ki- és beléptetés alkalmazása továbbra is ajánlott az intézményekben.

 

Székesfehérvár önkormányzata kéri a szülőket, hogy a tervezhetőség érdekében előző nap délig továbbra is jelezzék az intézmények felé, ha bölcsődébe, vagy óvodába szeretnék vinni a gyermeküket. Aki szeretne továbbra is otthon maradni óvodás gyermekével, az keresse az óvodaigazgatókat az igazolás módjának egyeztetésével kapcsolatban.

 

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Népművészet online


„Lépcső közé szorult világ…”


„Az űrhajózásban soha nem érzi úgy az ember, hogy mindent tud…”