2018. január 15.

Mozdulj, Fehérvár! – január 20-án


Tematikus sportnapra várják a fehérváriakat január 20-án a Ligetsoron lévő MKOSZ-csarnokba. Az egész napos eseményen különböző mozgásformákat lehet majd kipróbálni avatott vezetők és sztárfellépők segítségével, közben egészségügyi és életmód tanácsadásokon, szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők.

Az országos tapasztalatok alapján mindig nagyon népszerűek a jól ismert sportolók, edzők, közéleti személyiségek által vezetett, nagy közös mozgások. Székesfehérváron első ízben rendeznek ilyen tematikus sportnapot: január 20-án, a Ligetsoron lévő MKOSZ-csarnokba várják a mozogni vágyókat.

 


 

Szombaton 9 órakor lesz a kapunyitás az MKOSZ-csarnokban, a Ligetsoron, a megnyitó 9.45-kor kezdődik. A bemelegítés után SpinRacing, majd jóga következik a színpadon, 11.15-kor kezdődik a Péntek Enikő vezette edzés. Délután 14.15 órakor Rubint Réka, egy órával később pedig Tatarek Rezső vezet foglalkozást. Az egész napos sportos rendezvény házigazda-műsorvezetője Berki Krisztián lesz.

 


 

A jelenlévők a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháznak köszönhetően különböző egészségügyi méréseken is részt vehetnek: lesz egyebek mellett díjmentes csontsűrűség mérés, dietetikai tanácsadás, emlővizsgálat, vérnyomásmérés, valamint testsúly-és vércukorszint mérés is. A város több edzőterme is képviselteti magát, a sporton belüli összefogást jelképezve.

 

Az eseményre elővételben a Cutler Fehérvár és R-Gym edzőtermekben lehet jegyeket vásárolni, de a helyszínen is lehet belépőt váltani.

 

(forrás: okkfehervar.hu, fotók: nyiregyhaza.hu, szekesfehervar.hu, rubintreka.hu) 
LEGFRISSEBB VIDEÓK

Nem körülöttünk forog a világmindenség


Lábadozik a parlagi sas


„Csókunkból is dalok születtek, és a dalokból új csókos csodák…”