2018. január 19.

Csak szabadon…


Kétségtelen, hogy jelenleg nehezen éli bele magát az ember, de attól még tény: 2018-ban is lesz nyár. És ha lesz nyár, akkor lesz EFOTT is. A 6 naposra bővített fesztivált idén is a Velencei-tó partján rendezik meg, július 10-e és 16-a között.

Az EFOTT szervezői már munkálkodnak a legnépszerűbb hazai együttesek meghívásán, egy világsztár azonban már biztosan fellép a Velencei-tó partján megrendezett fesztiválon: A 27 éves brit közönségkedvenc, John Newman közösségi oldalán jelentette be, hogy idén ismét ellátogat hazánkba, és ezúttal a Velencei-tó térségbe hozza el ismert slágereit. 

A tervek szerint továbbra is a legkedveltebb hazai együttesekre koncentrálunk, de annyit elárulok, hogy John Newman mellett azért köszönthetünk majd még néhány világsztárt, valamint olyan magyar előadókkal is készülünk, akik nem csupán a fiatal célcsoport körében hódítanak. A Velencei-tó partját tovább szélesítjük, a tavaly már megnövelt területet idén Sukoró irányába is kiterjesztjük. Az eddig vándorló fesztivál letáborozásról azonban továbbra sem beszélhetünk, ugyanakkor tény, hogy a tópartot igen kedvelik a látogatóink, és az elmúlt évek tapasztalatai sokat segítenek abban, hogy évről évre még jobbá és élhetőbbé tegyük a fesztivált. A lehetőségek adottak, idén még biztosan maradunk, a többi pedig a jövő zenéje” – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. 

Nem csupán a fellépők névsorán dolgoznak a fesztivál szervezői, hanem a programok összeállításán is. Hiszen az EFOTT nem csak buli, a koncertek mellett rengeteg a sport-, gasztro- és kulturális program is. A fesztivál házigazdájának szerepét ebben az esztendőben az ELTE látja el. Július 10-e és 16-a között tehát: EFOTT, csak szabadon…

 

(forrás: efott.hu)
LEGFRISSEBB VIDEÓK

Nem körülöttünk forog a világmindenség


Lábadozik a parlagi sas


„Csókunkból is dalok születtek, és a dalokból új csókos csodák…”